След нецензурното изказване в парламента Вежди Рашидов реши да подаде две

...
След нецензурното изказване в парламента Вежди Рашидов реши да подаде две
Коментари Харесай

Вежди Рашидов подаде две оставки

След нецензурното изявление в Народното събрание Вежди Рашидов  реши да подаде две оставки.

Припомняме  изявлението на Рашидов  в Народното събрание: „ Всички к**ви се разсъниха  да се сетят след 15 години, че са изнасилвани . ма и в този момент закони. К‘во чешем езици? „.  Думите на депутата от ГЕРБ-СДС и някогашен министър на културата се  чуват от микрофона  на председателстващата съвещанието Росица Кирилова  по време на почивката.

„ Подавам оставка като  председател на Комисията по просвета и медии  в Народното заседание и като член на  Изпълнителната комисия на ГЕРБ “,  това съобщи той в известие, изпратено до медиите.

“Още един път сервирам своите извинения за изявлението ми през днешния ден ”, декларира още Рашидов.

По-рано ГЕРБ-СДС настояха Рашидов да освободи двата поста. „ Народните представители от ГЕРБ-СДС  се разграничават от изявлението на  Вежди Рашидов . Подобен език и разсъждения са неприемливи за депутат изключително в миг като сегашния “, пишат от ГЕРБ-СДС.

Веднага откакто изтекоха записи в обществените мрежи, Вежди Рашидов популяризира и опрощение.

„ Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение “, споделя някогашният народен представител на Народното събрание, който е и най-възрастният в Народното събрание.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР